Panini Premier League Adrenalyn XL™ 2024 kezdőcsomag + 2 doboz 36 kártyacsomaggal

43 400 Ft
Indítsd a szezont stílusosan a fantasztikus új Panini Premier League Adrenalyn XL™ 2024 hivatalos kártyajátékkal!

Az idei Premier League Adrenalyn XL™ kollekcióval úgy játszhatsz, gyűjthetsz és élvezheted a világ elsőszámú bajnokságát, mint még soha. Ráadásul az általad kedvelt klasszikusokon felül rengeteg vadonatúj kártyakategóriát is beépítettünk a játékba, amelyek mindegyike különleges, menő anyagokkal és ütős, friss részletekkel rendelkezik. És ne hagyd ki a lenyűgöző, új, csillogó, elöl és hátul is metálfényű Golden Ballers kártyákat!

Akár az ultra ritka kártyák után kutatsz, akár a haverokkal vagy online játszol, vagy egyszerűen csak imádod az érzést, amikor egy új csomagot frissen nyithatsz fel, az Adrenalyn XL™ játékot imádni fogod. A 468 hihetetlen kártyából álló gyűjteménnyel csak a Panini képes ennyire közel hozni a Premier League világát a mindennapokhoz!

Indítsd a gyűjteményt a szenzációs Kezdőcsomaggal, amelyben a következőket találod: gyűjtőalbum, játéktábla, 24 oldalas játékleírás, három kártyacsomag, egy Limited Edition, egy Golden Baller, és egy Online Coin kártya. És bővítsd a paklidat a két 36 csomagot tartalmazó dobozzal! Minden csomag hat kártyát tartalmaz. Keresd a Pocket Tin dobozokat, amelyek 24 kártyát + 2 Limited Edition kártyát tartalmaznak.
Vajon megtalálod a különleges Excellence kártyát a Limited Edition kártyák között?*
Excellence: A név mindent elmond! Ezek a Limited Edition Excellence kártyák a Premier League legjobb játékosait vonultatják fel, hihetetlen értékekkel és fantasztikus holografikus effektekkel!
A Limited Edition és az Excellence kártyák nem tartoznak a klasszikus értelemben vett kártyagyűjteményhez, és nem részei a játéknak.
*az Excellence kártya előfordulási aránya körülbelül 1 az 5-höz a Pocket Tin dobozokban.
  • Terméktípus: Album és csomagok
  • Év: 2023
  • Nyelv: Angol
  • Belső terek: Színes
  • A következő országokba szállítható: Magyarország
  • szállítási forrás: Italy
Blog Posts (1)
43 400 Ft