A rendelés menete

A Panini bármelyik gyűjteményével kapcsolatos esetleges kérdés vagy probléma esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. KÉRJÜK, KATTINTSON A „KAPCSOLATFELVÉTEL” GOMBRA, HA ÍRNI SZERETNE NEKÜNK. A kapcsolatfelvétel előtt érdemes ellenőrizni az alábbiakat, hátha megtalálja a választ a kérdésére.

Ezt a szolgáltatást azon ügyfeleknek tartjuk fenn, akik személyes használat céljából vásárolnak, és magyarországi kézbesítési címet adnak meg.

Hány darab hiányzó matricát lehet rendelni?

A gyűjteménytől függően, 40 és 100 matrica között.

Hogyan rendelhetek hiányzó matricákat vagy kártyákat olyan gyűjteményhez, amely nem érhető el a webáruházban?

Sajnos, ha a gyűjtemény nem szerepel az oldalon, a hiányzó matrica/kártya rendelési szolgáltatás nem érhető el.

Hány darab hiányzó matrica/kártya rendelhető online?

A rendelhető tételek száma kollekciónként eltérő. A rendelhető maximális mennyiség a termékoldalon látható.

Hogyan tudok MyPanini ™ személyre szabott matricát vagy kártyát készíteni?

Személyre szabott matricák vagy kártyák készítéséhez látogasson el a mypanini.com weboldalra, és válassza ki a kívánt kollekciót.

A regisztrációhoz meg kell adnia az e-mail címét, jelszavát és az országot. Ezután az alábbi lépések szerint elkészítheti saját matricáját:

- jelentkezzen be e-mail címmel és jelszóval;

- kövesse az utasításokat a matrica/kártya személyre szabásához;

- kattintson a kosárra;

- válassza ki a kívánt mennyiséget;

- adja meg vagy erősítse meg címét;

- válassza ki a fizetési módot és vigye végig a folyamatot.

A Panini azt követően nyomtatja ki a matricákat vagy kártyákat, hogy ellenőrizte, hogy a beillesztett kép és szöveg megfelel-e a Panini szabályzatának és a vonatkozó törvényeknek, például a szerzői jogoknak. További információkat a mypanini.com weboldalon, az Árak (Price) és GyiK (FAQ) részben találhat.

Leadtam egy megrendelést, de nem kaptam visszaigazoló e-mailt.

Ha vendégként adta le a megrendelést, javasoljuk, hogy ellenőrizze a spam (kéretlen levelek) mappát.

Ha regisztrált az oldalunkon, bármikor ellenőrizheti megrendelése állapotát, ha bejelentkezett, és a jobb felső sarokban lévő személy ikonra, majd a „My Account” (fiókom) menüpontra kattint. A rendelés száma mellett a következő státuszok valamelyikét láthatja:  

- Feldolgozás alatt (Processing): ez azt jelenti, hogy a megrendelés sikeres volt. Amint a fizetési folyamat lezárul, azaz a Panini megkapta az áruk ellenértékét, visszaigazoló e-mailt fog kapni. Ellenőrizze az e-mail fiók levélszemét mappáját is.  

- PostFinance törölte (Canceled PostFinance): valami nem sikerült a fizetési folyamat során, és a tranzakciót biztonsági okokból törölték. A megrendelése nem volt sikeres, de a termékek még mindig a kosarában vannak. A képernyő jobb felső sarkában található kosár ikonra kattintva megismételheti a fizetést.

- Teljesítve (Complete): a megrendelés sikeresen lezárult, és a kifizetett termékek már úton vannak önhöz.

Csak az új weboldalon leadott megrendelések lesznek megtalálhatók a fiókjában. Mindazonáltal a régi oldalon leadott megrendelések a következő napokban kiszállításra kerülnek.

Ha a régi oldalon voltak termékek a kosarában, de még nem fejezte be a vásárlást, akkor sajnos az új oldalon kell megkeresnie a termékeket, és csak ott tudja befejezni a vásárlást.

Elővételben (pre-sale) megrendeltem valamit. Mikor kerül kiszállításra?

Az elővételben árusított termékeket előre lehet megrendelni, és a terméket a megjelenés napjától kezdve kaphatják meg a vásárlók, hacsak a termék oldalán nincs más dátum megadva. Ha más termékeket is vásárolt (már kapható illetve elővételben vásárolt terméket), a megrendelését az elővételben értékesített termékek közül a legkésőbbi megjelenési dátumától kezdve dolgozzuk fel.

Példa: Ha legkésőbbi megjelenési dátumú, elővételben vett termék megjelenési napja december 17., akkor a megrendelésben szereplő összes terméket ettől a naptól kezdve szállítjuk, még akkor is, ha a többi termék már korábban is elérhető volt. Ha szeretné a termékeket azonnal megkapni, amint azok rendelkezésre állnak, kérjük, adjon le külön megrendeléseket.

Miért érkezett hiányosan a rendelésem?

Sajnos előfordulhat, hogy az ön által megrendelt termék elfogyott. Ebben az esetben a lehető leggyorsabban visszatérítjük a különbözetet.

A fizetés során a rendszer biztonsági kódot kért, amit nem tudok. Hogyan fizethetek az online rendelésemért?

A tranzakciók biztonságának növelése érdekében, az online fizetésekhez biztonsági kódot kérünk. A kódot a kártyakibocsátó adja ki.

Ha nem kapott kódot, akkor is folytathatja a rendelést és fizethet PayPal segítségével, még akkor is, ha nincs PayPal fiókja. Válassza ki fizetési módként a PayPal-t, kattintson a „fizetés bankkártyával vagy hitelkártyával” gombra, és adja meg közvetlenül a kártya adatait.

Fizethetek a rendelésemért Prepaid kártyával?

Ha Prepaid kártyával szeretne fizetni, válassza ki hitelkártyáját a fizetési oldalon, majd válassza ki a kört, és adja meg a 16 számjegyű kártyaszámot.

További információkért olvassa el a fizetési módokról szóló oldalt

Önök adatokat kértek a gyűjtőről. Miért?

Azért kérjük el ezeket az információkat, hogy tovább tudjuk fejleszteni gyűjteményeinket, hogy azok még jobban megfeleljenek hűséges gyűjtőink igényeinek. Mivel ezeket az adatokat a termék részletező oldalán kérjük, nem kapcsolódnak a fiók létrehozásához, így a gyűjtő és a regisztrált felhasználó nem szükségszerűen azonos személy.

Milyen böngészőket támogat az oldal?

  • Google Chrome böngésző
  • Mozilla Firefox böngésző
  • Edge
  • Apple Safari böngésző

Részletesebb információkért kattintson ide.

Hogyan jelentkezhetek, ha a Panininél szeretnék dolgozni?

Kérjük, látogasson el kapcsolatfelvételi oldalunkra, és válassza ki az „Én... a Panini-nél szeretnék dolgozni" lehetőséget, majd kövesse az online lépéseket.

Megtalálta a választ a problémájára?

Ha nem, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi linken keresztül: Kapcsolatfelvétel

Kérjük, adja meg az összes lényeges információt és részletet (az önt érdeklő kollekciót, a megrendelés azonosító számát, a regisztrációhoz használt e-mail címet...stb.), hogy segítsen nekünk a probléma gyors megoldásában.

Köszönjük!