SUPERMARIO TRADING CARD COLLECTION

A világ leghíresebb vízvezeték-szerelőjét végre Panini kártyagyűjteményen is viszontláthatjuk! Mario közel 40 éve van úton a legkülönfélébb videojáték platformokon, és számtalan órányi játékélményt szerzett már az azóta felnőtt generációknak.

 

A Super Mario kártyagyűjteménnyel a Panini most először hozza el otthonodba a Super Mario játékok hőseit és ellenfeleiket. Akár lelkes rajongó, akár alkalmi játékos vagy, akár csak most ismerkedsz Super Mario színes világával, itt mindenképpen remek gyűtjőkártyákat fedezhetsz fel.

 

Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Bowser és a videojátékok más szereplői összesen 252 db kártyán várják, hogy összegyűjtsd őket. A kártyák között 72 db értékes arany, ezüst vagy kék fémes hatású, különleges kártya is található. A gyűjtemény csúcsát a 9 db Limited Edition kártya képviseli, amelyek exkluzív csomagokban szerezhetők be a Panini Shopban.

 

A világszerte több, mint 387 millió eladott videojátékkal a Super Mario minden idők egyik legkelendőbb játéksorozata. Mario először az 1981-es Donkey Kong játékban tűnt fel, majd saját játékának címszereplőjeként tért vissza az 1983-as Mario Bros.-ban. A végső áttörést 1985-ben a Super Mario Bros. hozta meg, amely mérföldkőnek számított a videojátékok történetében, és máig minden idők tíz legkelendőbb játéka között van.

 

Mario eddig több, mint 200 játékban szerepelt, és a kis vízvezeték-szerelő feladata a legtöbbször Peach hercegnő megmentése ősi ellenségétől, Bowsertől. De Mario sok más szerepben is feltűnt már. Művészi és orvosi teljesítménye mellett sportolói szerepben is gyakran találkozhattunk vele. Legyen szó teniszről, fociról, golfról vagy baseballról, Mario minden sportágban magabiztosan hozza a formáját. Így nem meglepő, hogy még az olimpián is részt vett egykori riválisával, Sonic-kal együtt.

 

Valódi kihívást jelent számára az autóversenyzői szerep a Mario Kart-sorozat játékaiban, ahol barátaival a kormány mögött látványos versenyeken vesz részt.

 

Ennek megfelelően a Panini új Super Mario kártyagyűjteményében külön kategória került kialakításra Mario és barátai sporttevékenységének szentelve, amely többek között a golfban, teniszben és jégkorongban mutatja be őket.

 

Mario, Luigi, Peach és az összes többi Super Mario karakter kártyáit a kezdőcsomag részét képező gyűjtőalbumban tarthatod. Ebben a gyűjtemény mind a 252 db kártyája és a 9 db Limited Edition kártya is elfér! A nosztalgikus emlékeket ébresztő kártyagyűjtemény minden Super Mario rajongó számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt kötelező darab.

 

Tipp: A Paninishop által kínált csomagok tökéletesek a Super Mario kártyagyűjtemény elindításához, mivel a kezdő készlet mellett mindent tartalmaznak, amire az új Super Mario gyűjteményed megalapozásához szükséged lehet.

 

Jó szórakozást kívánunk az új Super Mario kártyák gyűjtéséhez és cserélgetéséhez!


© Nintendo

Megosztás