PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2024

Végre eljött! A pillanat, amelyre minden gyűjtő várt, és amely minden egyes évben a nemzetközi labdarúgás legjobbjait hozza el. Végre eljött a PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2024-es kiadás ideje, a már megszokott módon tele látványos kártyákkal. Kezdjük néhány meglepetéssel. A gyűjtemény középpontjában továbbra is a TEAM MATES kártyák állnak, de most már klubonként 12 kártya van, azaz összesen 240 kártya – a valaha kínált legnagyobb alapkészlet, amelyből felépítheted a csapatod gerincét. Az egyes csapatoknak szentelt két oldalon két új kategóriát is találsz: a különleges DOUBLE TROUBLES kártyákat, amelyek bizonyítják, hogy egységben az erő, és a HOMEGROWNS kártyákat, azokkal a játékosokkal, akik saját klubjuknál jutottak fel a ranglétrán. Ráadásul idén visszatérnek a TIME MACHINES kártyák, amelyeken „időutazóként” olyan játékosok szerepelnek, akiknek a pályán való jelenléte ma is ugyanolyan fontos, mint amikor 10 vagy több évvel ezelőtt debütáltak.

És természetesen itt vannak a klasszikus kártyák is. Ha azokat a játékosokat keresed, akiknek a nevét mindig kántálja a közönség, nézd meg a FANS' FAVOURITES *és a *CAPTAINS kártyákat. A klubok büszkeségét jelképező emblémát a CLUB BADGES kártyákon találod. De ahhoz, hogy a csapatodat még magasabb szintre emeld, szükséged lesz néhány speciális kártyára is. Kezdésnek ott vannak a TITANS, MAGICIANS és DOMINATORS kártyák, komoly effektekkel és hihetetlen színekkel, valamint magas játékértékkel. Válogass a világ legjobb kapusai közül a TOP KEEPERS kártyákon, a legígéretesebb friss tehetségek közül a RISING STARS kártyákon, és készülj fel a meglepetésre, amikor a három GIANTS kártyát az albumodba teszed!

Végül elérkeztünk a gyűjtemény legértékesebbjeihez: ezek a TOP MASTERS kártyák (amelyeken továbbra is megtalálod a játékosok autogramját), az ultraerős INVINCIBLE és a kiemelten értékes MOMENTUM kártya. Ezek a kártyák annyira ritkák, hogy keresésük is felér egy önálló játékkal!

Készen állsz? Nyisd ki az első csomagot, és kezdődhet a kaland!

Adrenalyn XL™… végtelen szenvedély!

https://adrenalynpf365.com

 

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Megosztás