FIFA World Cup Qatar 2022™ Sticker Collection

ITT A PANINI! CSOMAGOLD KI. GYŰJTSD. BARÁTKOZZ. 

 

A legjobb játékosok, a legjobb csapatok, szenvedélyes szurkolók világszerte, hagyomány és innováció. Ez csak néhány azon összetevők közül, amelyek a FIFA labdarúgó-világbajnokságot a labdarúgás legnagyobb és legizgalmasabb eseményévé teszik, és amelyet négyévente izgatottan várunk. És ugyanezek jellemzik a Panini hivatalos matricagyűjteményeit is, amelyek 1970 óta minden bajnoksághoz megjelennek. 

A világbajnokság Katarban megrendezésre kerülő történelmi kiadásának megünneplésére – amelyet most először rendeznek novemberben és decemberben, hihetetlenül futurisztikus helyszíneken – a Panini büszkén jelenti be a FIFA World Cup Qatar 2022™ matricagyűjtemény megjelenését.

 

A minden igazi futballrajongó és gyűjtő számára kötelező darabnak tekinthető gyűjtemény ízig-vérig Panini – átfogó tartalommal, friss dizájnkoncepcióval, statisztikákkal és adatokkal.

 

A bajnokság végső szakaszába bejutó mind a 32 válogatott 18 játékosból álló csapattal, hivatalos mezzel és jelvénnyel képviselteti magát. Minden felállásban vegyesen találhatók tapasztalt játékosok, karrierjük csúcsán lévők, és olyanok, akik első nagy bajnokságukon játszanak. A gyűjteményben találunk továbbá egy csapatfotót, a labdarúgó-szövetség logóját, valamint részleteket az egyes válogatottak döntőbe vezető útjáról és a torna menetrendjéről.

 

A csapatoldalak mellett a kiadványban két rész is kifejezetten azzal a céllal készült, hogy a gyűjtők ráhangolódjanak a FIFA labdarúgó-világbajnokságra: az egyik a stadionok hihetetlen építészeti megoldásait mutatja be, a másik pedig az esemény gazdag történelmét idézi fel, a FIFA Labdarúgó Múzeummal együttműködésben. És mint minden klasszikus Panini FIFA World Cup™ gyűjteményben, természetesen itt is megtalálhatók a trófeát és az esemény hivatalos szimbólumait ábrázoló matricák.

 

A gyűjteményben összesen 638 darab matrica található, köztük 50 különleges matrica. 

A FIFA World Cup™ gyűjtemények történetében most először a rajongók szuper ritka Panini Extra matricákat is találhatnak, amelyek véletlenszerűen kerülnek a standard csomagokba. 

Ezek a matricák eltérnek a kollekció többi darabjától, előlapjukon akciókép látható. A matricákon húsz játékos szerepel, vannak köztük legendák és újoncok egyaránt, különböző színváltozatokban.

 

Kezdd a gyűjteményed a kihagyhatatlan kezdőcsomaggal, amelyben egy albumot és 5 db matricacsomagot találsz!

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Megosztás