Premier League Adrenalyn XL™ hivatalos kártyagyűjtő játék

A Panini Premier League Adrenalyn XL™ hivatalos kártyagyűjtő játéka a 2022/2023-as szezonban is jelentkezik – nagyobb, jobb és izgalmasabb kiadással, mint valaha!

A Premier League Adrenalyn XL™ 2023 friss adatokkal és izgalmas tartalommal augusztusban kerül a boltok polcaira, a Premier League legnagyobb tehetségeit mutatja be, és számos új lehetőséget kínál a gyűjtők számára a játékhoz, gyűjtéshez és szórakozáshoz a világ legjobb labdarúgó-bajnokságán.

Az átdolgozott Panini gyűjtőkártyák között most extra sorozatok és hihetetlenül ritka kártyák is találhatók!

Az idei év fantasztikus újdonságai között lesznek a páratlanul izgalmas ELECTRIC PACE kártyák, amelyeken a Premier League leggyorsabb játékosai szerepelnek, valamint a TOP FINISHERS kártyák, kiváló képességű játékosokkal.

Emellett a gyűjtők megtalálhatják a nemzetközi színtér legjobb játékosait is a WORLD CLASS kategóriában, és nyolc új GOLDEN BALLERS kártya is lesz a felkutatható kincsek között!

A ritka kártyák rajongói számára a Premier League 30. évfordulója alkalmából nyomtatott és valódi autogramkártyákat is tartalmaz a sorozat, a Premier League jelenlegi és korábbi, legendás játékosaitól.

A gyűjtők további kedvencei lehetnek a vadonatúj, limitált kiadású EXCELLENCE kártyák, amelyeken csak a Premier League legjobb játékosai kapnak helyet. Az idei szezonban minden korábbinál több játékra vonatkozó információt tartalmaz a Panini gyűjteménye, többek közt minden játékos kedvenc pozíciója is szerepel a kártyák hátoldalán, így a gyűjtők valóban a Premier League középpontjában érezhetik magukat.

Forgalmazott termékek:

 

Csomagok: 6 db kártyát tartalmaznak.

 

Megastarter kezdőcsomag: tartalmazza az útmutatót (angolul), a játéktáblát, a gyűjtőalbumot, 4 db kártyacsomagot, 1 db Golden Baller kártyát, 1 db Limited Edition kártyát, és 1 db online érmekártyát.

 

Bliszter: 5 db kártyacsomagot és 2 db Limited Edition kártyát tartalmaz.

 

Nézd meg itt, hogy milyen limitált kiadású kártyákat találhatsz a csomagokban!

Megosztás