FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™

Mindannyian várjuk négyévente a FIFA világbajnokságot, hogy szurkoljunk saját válogatottunknak, a barátainkkal a tévében kövessük a mérkőzéseket, újra és újra átéljük kedvenc játékosaink legjobb pillanatait, és arról álmodozzunk, hogy a mi csapatunk nyeri a világbajnokságot. És mint mindig, ha fociról van szó, a Paninire most is lehet számítani! Most a FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™ hivatalos kártyagyűjteménnyel várjuk a rajongókat, minden korábbinál nagyobb és jobb minőségű kártyakollekcióval!

A minden eddiginél újszerűbb és szebb FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™ gyűjteménnyel játékosonként építheted fel álmaid csapatát, kezdve a gyűjtemény gerincét adó HEROES kártyákkal, amelyeket a gyűjtőalbumodba a logójukat ábrázoló TEAM CRESTS köré, az egyes válogatottakhoz tehetsz. Rengeteg különleges kártya teszi a gyűjteményt valóban egyedivé: a szokásos FANS' FAVOURITES mellett megtalálod a legjobb védőket felvonultató TITANS, a mesteri középpályásokat ábrázoló MAGICIANS, és a világ legjobb csatárait bemutató GOAL MACHINES kártyákat is. Mi a helyzet a kapusokkal? Róluk sem feledkeztünk meg – nézd meg a TOP KEEPER kártyákat! Bontsd ki a csomagokat, és talán találhatsz néhányat a hihetetlen, elképesztő GAME CHANGERS kártyák közül, vagy láthatod a vadonatúj kártyák egyikét, amelyeken a FIFA World Cup™ újoncai vagy bajnokai szerepelnek – a ROOKIES és LEGENDS kártyákat. Játssz a lenyűgöző kártyákkal élőben barátaid ellen, vagy használd fel őket a folyamatosan bővülő online játékunkban. És itt vannak még a legerősebb kártyák is: a TOP MASTERS, amelyek kötelező darabok minden Adrenalyn XL™ rajongónak, és a rendkívül ritka INVINCIBLE, a gyűjtemény legkeresettebb darabja. Kifejezetten ehhez a bajnoksághoz készültek a CONTENDERS és CONTENDER TEAMS kártyák, amelyek azokat a válogatottakat mutatják, amelyek részt vettek a FIFA World Cup Qatar 2022™ döntőjének utolsó néhány helyéért zajló rájátszásban.

 

A kártyák alján látható új, ritkaságot jelölő ikon (rarity icon) segítségével könnyen azonosíthatod a gyűjteményed legértékesebb darabjait. Szóval, készen állsz a kicsomagolásra? Kezdődhet a kaland!

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a 442-450-es kártyák nem szerepelnek a gyűjteményben, mivel a nyomdába küldés idejéig nem született megállapodás a Panini és az új-zélandi labdarúgó válogatott között.

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Megosztás