PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2023

A PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2023 belépő az elit futball világába

Ebben a szezonban a nyolc a mágikus szám! Erling Haalandnak mindössze nyolc Premier League-meccsre volt szüksége ahhoz, hogy rekordot jelentő 14 gólt szerezzen. Joshua Kimmich nyolc szezon óta a Bayern München játékosa. Az Atlético de Madrid nyolc nemzetközi trófeát nyert. Mi pedig azt ünnepeljük, hogy nyolc éves a PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™, a valaha volt leglátványosabb kártyagyűjtemény! Csatlakozz hozzánk a nemzetközi labdarúgás terén tett kalandos utazásunkon, és keresd meg a legjobb kártyákat, hogy kihívhasd barátaidat izgalmas, gólokkal teli meccsekre! Hol kezdjük? Természetesen a TEAM MATES kártyákkal, amelyek minden ADRENALYN XL™ gyűjtemény alapját adják, és amelyeket idén a CAPTAINS kártyák támogatnak. Aztán ott van még a SECOND SKINS, CLUB BADGES és LINE-UPS kártyák triója, amelyek igazán látványosan mutatnak együtt az albumban – valódi csemegeként minden igazi rajongó számára. Ne feledkezzünk meg a gyűjtemény klasszikus kategóriáiról sem: TITANS, MAGICIANS, DOMINATORS és FANS’ FAVOURITES kártyák, olyan különleges effektekkel és szemkápráztató színekkel, mint még soha. Ez minden? Dehogy! A legjobb kapusok (TOP KEEPERS), a legígéretesebb fiatalok (RISING STARS) és a kihagyhatatlan GAME CHANGERS kártyák mutatják az utat az új GIANTS kártyákhoz – tedd be őket együtt az albumba, és jöjjön a meglepetés!

Most pedig elérkeztünk a gyűjtemény legritkább kártyáihoz: TOP MASTERS, amelyeken idén a játékosok nyomtatott aláírása is szerepel, és az INVINCIBLE kártya, amelyet ugyanolyan nehéz megtalálni, mint bármelyik mérkőzésen legyőzni. Végül még egy izgalmas kategória: a rendkívül ritka és értékes MOMENTUM kártyák. Ezeket levadászni valódi kihívás lesz!

Szóval... készen állsz a kezdőrúgásra

Három, kettő, egy... indulás! Adrenalyn XL™… végtelen szenvedély!


FIFA, FIFA‘s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World CupTM tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Megosztás