Harry Potter „Üdvözlünk a Roxfortban” kártyagyűjtemény

Megérkezett a Harry Potter filmek hivatalos kártyagyűjteménye!

Ne maradj le a PANINI Harry Potter „Üdvözlünk a Roxfortban” fantasztikus kártyagyűjteményéről; egy csodálatos gyűjtemény a varázslóvilág minden rajongójának!

A gyűjtemény 216 darab, a Harry Potter filmekhez kapcsolódó kártyát tartalmaz. A csomagokban megtalálod mind a 60 darab különleges kártyát, melyek speciális anyagokból készültek.

De ez nem minden! Gyűjtsd össze a 9 darab XXL Limited Edition kártyát és a 9 darab standard Limited Edition kártyát, amiket a Mega-.bliszterekben és a Mega kezdőcsomagban találsz!

Éld át újra a Harry Potter-filmek ikonikus jeleneteit! Találkozz újra a varázslóvilág szereplőivel, helyeivel és csodáival....

Hol volt elrejtve a Bölcsek köve? Ki volt Mardekár Malazár utódja? Milyen varázstárgyat használ Hermione a „Harry Potter és az azkabani fogoly” című részben, hogy minden óráján részt tudjon venni? Hogy hívják az iskolákat, amelyek részt vesznek a Trimágus Tusán? Hogyan menekül meg Arthur Weasley Naginitől? Ki találta fel a Sectumsempra átkot? Hány horcruxot készített Voldemort, és melyek voltak azok?

Tedd próbára a tudásod, hogy mennyire ismered a Harry Potter-filmeket, és gyűjtsd össze a Panini Harry Potter „Üdvözlünk a Roxfortban” című gyűjteményének összes kártyáját.

Vár a varázslat az újságárusoknál és a Panini webshopjában!

 

© WIZARDING WORLD characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros.Entertainment Inc.
WB SHIELD : © & ™ WBEI. Publishing Rights © JKR. (s20)

Megosztás