Harry Potter Evolution Trading Cards

A kultikus Harry POTTER-történet a Panini jóvoltából újra visszatér!

Fedezd fel a Harry Potter-univerzum új kártyáit, amelyek kedvenc varázslónk, valamint barátai és ellenségei történeteit ábrázolják a Roxfortban töltött hét évük alatt.


Valójában ez a kollekció Harry Roxfortban (a boszorkány- és varázslóképző iskolában) töltött hét évének legfontosabb pillanatait tartalmazza; varázslatokat tanul, kviddicsbajnokságokat és Trimágus Tusát nyer, mély barátságokat köt, és nemegyszer szembenéz a halállal.


A Harry Potter-rajongók bármely korosztálya használhatja a Harry Potter Evolution gyűjteményt, hogy a kártyákat összegyűjtve elkísérje kedvenc szereplőit a nyolc filmen át tartó kalandjaikon.


A kollekció összesen 1050 db kártyát tartalmaz. Ezek különböző kategóriákba tartoznak különböző ritkasági értékekkel:


300 alapkártya biztosítja a kollekció alapját. Szerepel benne Dumbledore, McGalagony professzor, Hagrid, Sirius Black, Neville Longbottom, mágikus lények, és még sokan mások...


Az alapkártyák közül 250 db parallel változatban is gyűjthető: ezek a kollekció alapkártyáinak különböző, sokkal ritkább változatai. Ezek a "parallel" szakszóval illetett kártyák Arany, Ezüst és Fragmented Reality verziókban érhetők el.


A rajongók és gyűjtők tehát 750 parallel kártyára számíthatnak.
Végül a gyűjteményt 9 db limitált kiadású kártya teszi teljessé, amelyeket a bliszterekben és a kezdőcsomagokban találhatsz meg.

 

WIZARDING WORLD characters, names and related
indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc.
WB SHIELD: © & ™ WBEI. Publishing Rights © JKR. (s21)

Megosztás