banner Top Class 2024banner Top Class 2024

Collect the best of football!

 

A gyűjtés még sosem volt ilyen szórakoztató! A labdarúgás esszenciáját kínáló Panini Top Class 2024 idén látványosabb, mint valaha. 
A 270 kártyát tartalmazó, a klubok és válogatottak legjobbjait felvonultató, észbontó gyűjtemény garantáltan megdobogtatja a szívedet. 
Ne hagyd ki többek között a magyar válogatott kártyáit sem: Szoboszlai és csapattársai várnak rád rengeteg statisztikával, érdekességekkel, lenyűgöző dizájnnal, új kategóriákkal és egyedi képekkel is. 
Egy kártyagyűjtemény, amelynek egyetlen célja, hogy lenyűgözzön!


PUT THE PROS IN YOUR POCKET!

Top Class 2024 Base CardsTop Class 2024 Base Cards

BASE

A játékosok akció közben megörökítve!
Ráadásként nézd meg a hátoldalon található adatokat, amelyekből megtudhatod, milyen képességeik vannak.


Top Class 2024 ElectricTop Class 2024 Electric

ELECTRIC

Újdonság a Panini Top Class 2024- ben! Ezek a játékosok hihetetlen teherbírással rendelkeznek, és mérkőzésenként több kilométert tesznek meg. A kártya hátoldalán megtudhatod, hogy pontosan mennyit


Top Class 2024 Max PowerTop Class 2024 Max Power

MAX POWER

Fizikai erő, gyorsaság, csupa izom: itt megtalálod a futball óriásait! Nézd meg, milyen a testtömegindexük (BMI).Top Class 2024 WinnerTop Class 2024 Winner

WINNER

A bennük rejlő győzni akarás eredményeként teltek meg kupákkal a vitrinek. Hogy hány kupát nyertek eddig? Nézd meg a kártya hátoldalán.


Top Class 2024 Rainbow MasterTop Class 2024 Rainbow Master

RAINBOW MASTER

A labda művészei: fejelések, látványos mentések, akrobatikus labdavezetés és sok minden más. Szeretnél többet látni? Nézd meg a varázslatos mozdulataikat az Instagramon.


Top Class 2024 Magic MixTop Class 2024 Magic Mix

MAGIC MIX

Még egy új kategória a Panini Top Class 2024-ben! Tökéletes párosítások, ideális duók, amelyekre minden csapat vágyik. A tehetség, fizikai erő, tapasztalat és fiatalság verhetetlen párosítása.Top Class 2024 Master ClassTop Class 2024 Master Class

MASTER CLASS

Akár beutazták a világot, akár egyetlen csapathoz maradtak hűek, a futball ezen mesterei hihetetlen karriert futottak be.


Top Class 2024 New SensationTop Class 2024 New Sensation

NEW SENSATION

Friss, a pályafutásukat most kezdő fiatalok, a már befutott, népszerű játékosokkal együtt. Egyszerűen kihagyhatatlan!


Top Class 2024 UnbeatableTop Class 2024 Unbeatable

UNBEATABLE

A nagybetűs Futball. Nyolc bajnok, akik minden egyes alkalommal, amikor játszanak, még nagyobb szenvedélyt és odaadást ébresztenek e fantasztikus játék iránt
GRAB THE GLORY!

MEET THE SUPERSTARS!

 

Keresd a különleges Unbeatable kártyákat öt színváltozatban: Tengerkék (True Blue), vörös (Red Hot), fűzöld (Green Light), bíbor (Royal Purple) és arany (Bright Gold)!

Az Unbeatable színváltozatú kártyák véletlenszerűen fordulnak elő, átlagosan minden huszadik 8 kártyás csomagban.

*A HOLO GIANTS kártyák nem tartoznak a klasszikus értelemben vett kártyagyűjteményhez és nem részei a játéknak. 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.